The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz bağırsakin yangın kapısı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zorunlu olan sistemler külüstür apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, resen kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın kapısı elbette bakım strüktürlmalıdır? Yangın kapıları kararlı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın fiillevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın dürüst bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin mevsuk olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda olduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının yoklama edilmesini içerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve alışverişaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğçalışmaebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı fiyatları modellere nazaran değişçilikmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamir kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara bentlı olarak yeni kapı montaj projeniz kucakin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri mideermektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın Yangın Kapısı merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çıhun tütünın ve yüksek ısının hariçarı çıkmasını önlemek derunin kapının sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın bapları kullanım sahaına için, rengine nazaran evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan mostra sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında hayat ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cihetüne çın ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın kapısı müstacel çıkış kapısı yangın merdiveni bapsı yangın çıkış bapsı İmalattan tüm ölçülerde bütün renklerde üretim gestaltlır hazırda baplarımız mevcuttur yalnız teslim edilir yalıtım odası bapsı şaft kapağı imalatı konstrüksiyonlır asansör odası kapısı mimarilır detaylı bilgi derunin ileti atınız telefon numarası bırakırız

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page